100+50 Arredamento Dekorasyon + Mimarlık

Yazar
Kolektif
Yayınevi
Boyut Yayın Grubu
Dil
Türkçe

Bu kitapta yer alan 150 kapağı, Türkiye'de mimarlık ve tasarım kültürünü hem popüler hem de akademik boyutlarıyla anlatan bir tarih sergisini gezer gibi izleyebilir, 150 kapağa, 15 yıla varan bir süreçte yaratılmış çok yoğun 150 makale olarak bakabilir, 150 kapağın yanında yer alan içeriklerini, tasarım kültürü almanağı olarak okuyabilirsiniz.

100+50 kitabı, sayfalarında adı geçen yazar ve yaratıcıları ile reklam veren ve gerçekten dost okur kitlesine bir teşekkür belgesidir.

Türkiye'deki mimarlık gündeminin en önemli aktörlerinden biri olan Arredamento Mimarlık dergisi, Eylül 2002 sayısıyla birlikte 150. sayısına ulaştı.

Bu köklü geçmişini okurlarıyla paylaşmak amacıyla Arredamento Mimarlık Dergisi bir kitap hazırladı: "100+50: Arredamento Dekorasyon + Mimarlık".

İlk 100 sayısı Arredamento Dekorasyon adıyla yayınlanan Arredamento Mimarlık dergisi için hazırlanan 100+50 kitabında, tüm sayıların içerik özetlerinin yanısıra tamamı Bülent Erkmen tarafından tasarlanmış 150 kapak bulunuyor.

Kitap, derginin tüm sayılarını içeren bir almanak özelliği taşıyor ve bu güne dek dergide emeği geçen yazarlar, yaratıcılar, reklam verenler ve okur kitlesine bir teşekkür belgesi olarak hazırlandı. Kitabın sonunda ise 15 yıla varan bir sürecin tarihi niteliğinde yazarlarına göre konular dizini ve reklam dizini bulunuyor.
(Tanıtım Yazısı'ndan)


Kitaba sahip olanları ve isteyenleri sadece UKitap üyeleri görebilir.