2010 KPSS Genel Yetenek Genel Kültür Soru Tahmin Kitabı

Yazar
Kolektif
Editör
S. Işık
Yayınevi
Dinamik Akademi
Dil
Türkçe
Sayfa s.
604

Tamamı branşında efsaneleşmiş, dershanelerde, kariyer merkezlerinde ve yayınevlerinde fiilen ders anlatan ve soru hazırlayan ve sayısı 75'i bulan öğretmen arkadaşımızla ortak akıl paydasında buluşarak hazırladığımız 2010 KPSS Soru Tahmin Kitabı'mızı sizlere ulaştırmaktan dolayı mutluyuz.

Dershanelerde görev alan öğretmenler olarak "Banko Soru" diye tabir ettiğimiz sorular vardır. Yıllarını ders anlatarak, öğrencilerinin başarısını en üst düzeye çıkarmak amacıyla elinden gelen gayreti sarf ederek çalışan arkadaşlarla birlikte "Banko Soru" tahminlerimizi sizlerle paylaşmak istedik.

Soru tahmininde bulunurken deneyimlerimizle ve ÖSYM'nin tarzını harmanladık. ÖSYM, hemen hemen her hafta sınav düzenlemekte ve benzer branş, benzer tarz ve benzer konularda sorular sormaktadır. Bu sınavlarda ÖSYM test tekniği uzmanları ve soru hazırlama ekipleri soruların tarzında, kolaylık - zorluk derecelerinde ve müfredatında belli bir yönelim izlemektedir. Türkçe, Matematik, Tarih, Coğrafya, Temel Yurttaşlık Bilgisi branşlarında ÖSYM tarafından düzenlenen tüm sınavlar ekibimiz tarafından masaya yatırılmış ve kapsamlı analizler yapılmıştır. Bu doğrultuda yaptığımız tespitler ekibimizin en temel kriteri olmuştur.

"Perşembenin geleceği Çarşambadan bellidir" atasözünü başucumuza koyup, "sürpriz"lere kafa yorduk. Her biri altın değerinde, tamamı çözümlü sorularla sürprizleri en aza indirmenin gayretinde olduk.

2010 KPSS Soru Tahmin Kitabı ile Genel Yetenek Genel Kültür'de çıkan 120 sorunun 100 tanesini tıpatıp, çok benzer, benzer şekilde; tarz, örneklem ve kapsam geçerliliği bazında yakalayabileceksiniz. Sorularımızın çözümlerinden faydalanıp, çıkan soruları çözebileceksiniz.
(Tanıtım Bülteninden)


Kitaba sahip olanları ve isteyenleri sadece UKitap üyeleri görebilir.