2012 KPSS Ortaöğretim Önlisans Soru Bankası

Yazar
Kolektif
Yayınevi
Uzman Kariyer Yayınları
Dil
Türkçe
Sayfa s.
500

2012 KPSS Ortaöğretim Ön Lisans Soru Bankası kitabını hazırlarken siz değerli adayların KPSS`nin değişen soru yapısına uygun, özgün ve kaliteli sorular ile sizleri hedefinize en az zahmetle ulaştırmayı benimsemiş bulunmaktayız.

Bu kitap ile hazırlanırken,

Performans Değerlendirme Tablosu: Kitapta her branşın başında test numarası, test adı ve soru sayısının yer aldığı tablolar bulunmaktadır. Bu tablolar sayesinde adaylar konularla ilgili ilerleyiş sürecini izleyebileceklerdir. Aynı zamanda, adayların ilgili branşa ait başarı durumlarını bütünsel anlamda görmelerini ve analiz edebilmelerini de sağlamaktadır. Bu nedenle bu tabloların doldurulması eksikliklerinin bulunduğu konuların tespiti ve bu eksikliklerin giderilmesi noktasında yol haritası görevi üstlenecektir.

Konu Testleri: Her alan, temel konu başlıklarına ayrılmış ve her bir konu başlığına ilişkin konu testleri hazırlanmıştır. Konu testlerinin hazırlanışında kolaydan zora yöntemi takip edilmiş ve bu testlerde söz konusu temel bilgileri kullanabilme becerisini kazandırmak amaçlanmıştır.

Deneme Testleri (Karma Testler): Konu testleri sonrası deneme testleri hazırlanmıştır. Bu testlerde, öğrenilenlerin bütüncül olarak bir kez daha ölçülmesi, eksikliklerin tespit edilmesi ile bilgileri kullanabilme ve yorumlayabilme becerisinin kazandırılması amaçlanmıştır.
(Tanıtım Bülteninden)


Kitaba sahip olanları ve isteyenleri sadece UKitap üyeleri görebilir.