F1 Hızlı Okuma

Yazar
Melih Arat, Tuba Turgut
Editör
Şule Genç
Yayınevi
Nesil Yayınları
Dil
Türkçe
Sayfa s.
192

Bu kitabın taahhüdü gerçekçidir; Türkiye'deki ortalama okuma hızı dakikada 250-300 kelimedir ve bu kitap sizin hızınızı en az 2 katına çıkarmayı taahhüt ediyor. Bu da bir kitabı, yarı zamanda bitirebileceğiniz anlamına gelir.

Kitabın eş yazarı Tuba Turgut, bu kitabın hazırlanma sürecinde hızlı okumayı öğrenmiştir ve bu işin olabildiğine ikna olduktan sonra bu kitabı Melih Arat ile birlikte yazmaya başlamıştır.

Bu hızlı okuma kitabı, diğer kitaplar gibi sadece göz egzersizlerinden ibaret değildir; başarısı kanıtlanmış birçoğu Melih Arat tarafından geliştirilmiş hızlı okuma stratejileri içermektedir.

Bu kitabı okuduktan sonra kitapları acemi bir şoför gibi ağır ağır okumayacak, usta bir Formula 1 pilotu gibi zevk ve heyecanla bitireceksiniz.
(Tanıtım Bülteninden)


Kitaba sahip olanları ve isteyenleri sadece UKitap üyeleri görebilir.